Jeg skriver dette fordi det var overveldende, og slett ikke normalen for meg, men jeg gikk en nydelig tur i skogen i dag tidlig. Tåken lå fortsatt over trærne, solen var der et sted over, og gjorde lyset helt magisk. Bakken var fuktig, og trærne så helt trolske ut. Da jeg ble bevisst på det oppdaget jeg utrolig mange edderkoppspinn. Trærne var nesten julepyntet av alle de vakre nettene, og mange av kreasjonene var tredimensjonale. Jo mer jeg så, jo mer undret jeg meg. For en fantastisk verden vi lever i, for noen uendelige mange små undre det er her, om vi ser etter. Jeg har forsøkt å fange det opp i disse bildene, så kan dere jo se selv. Edderkopper er imponerende. img_20160920_092548img_20160920_092652

post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.