Fast plass på kveldene nå.

Forrige torsdag dro jeg til svømmehallen på kvelden, både svømte og gikk i badstu, for så å sykle lykkelig hjem i mørket. Dermed var jeg fast bestemt på at dette skulle bli en fast vane hver torsdag.

I dag er det torsdag, og jeg syklet tidlig hjemmefra med badetøy i sekken fast bestemt på å dra til svømmehallen etter jobben. Men, det var så mørkt ute, vått, så deilig å være inne, at jeg jobbet litt lengre, og mistet helt lysten på klorvann og alt det andre. Lengtet bare hjem og fulgte lysten.

Hjem til en annen vane, som også er litt ny, der jeg siger sammen i lenestolen og ser på TV. Akkurat nå har jeg ikke skrudd den på, men har satt meg til rette – for snart skal jeg se hva resten av kvelden kan tilby. Før jeg tusler meg i seng, lykkelig over en ny natt.

Og i morgen skal jeg svømme. Før jobben. Tror det blir enda bedre. Sikkert en ny vane. Eller en fin enkelt- opplevelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.