Denne dagen startet med hodepine, som førte til en liten bekymring for korona, og mange timers hvile. Det har faktisk vært deilig, bare ligge på min korte sofa og kikke litt ut av vinduet i blant, lukke øynene lenge. Ligge der og bare la tid være tid, dag være dag. Tanker og drømmer har streifet forbi, en spennende liten reise.

Heldigvis har trykket i hodet lettet, og formen er tilbake. Det er bare å kjenne på takknemligheten over å være frisk, og det gode med å gjøre lite. Det er tross alt en offentlig fridag, og dermed helt lov å hvile litt.

Leser forresten en bok av Tore Renberg, som det skal bli morsomt å fortsette på. Han er dyktig forfatter, synes jeg, og god til å overraske leseren. Oppdager at det er flere av bøkene hans jeg ikke har lest, så mer å se fram til i sommer, kanskje. Det går jo litt i rykk og napp med den lesingen.

Fortsatt god 2.pinsedag, og jeg blir liggende her og lese mens jeg hviler.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.