Det er sommer. Slappe av og kose seg er sentrale begreper. Og for de fleste mer enn det. Det merkes i kropp og sjel, og skal lade oss opp før en ny høst og vinter.

Nå sitter jeg her og slapper av og nyter å sitte med beina høyt i noen minutter. Hva passer vel bedre enn å ta et bilde av det, få det dokumentert? Det er jo sånt vi driver med for tiden, deler det gode vi opplever og inspirerer hverandre.

Dette er for eksempel etter inspirasjon fra en venninne som hadde lagt ut bilde av beina sine i går. De var riktignok på en strand i solen, så ikke helt copycat her. Frokosten i solen er overstått, og snart skal jeg sykle til jobben.

Gleder meg. Sykle langs Glomma gjennom byen og se solen glitre på vannet, da koser jeg meg. Og i dag blåser det nesten ikke heller, så det vil bli en varm fornøyelse.

Det er sol. Det er sommer. Lyse lange netter og lett å stå opp selv etter bustete søvn i flere netter. Selv om jeg klarte å forsove meg i går, og kavet meg opp. I dag er en ny dag som skal nytes og leves.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.