Jeg kom syklende til fergen, med noen minutters klaring på avgang. Synet bedro meg, jeg så klart en sperre foran nedgang til båten, så sto under tak og ventet. Sjekket om det kom noen ferge snart, ventet videre. Og så kjørte fergen.

Heldigvis har jeg tid nok, vil ikke komme for sent. Det går bra. Undrer meg bare over hvordan sånt skjer, hva skjer i hjernen? Jeg så at det hang en kjettingsperre mellom portene, som ikke var der. Neppe synsk, og det hadde ikke med at lesebriller lå i vesken heller, er jo langsynt. Og sperren var synlig fra langt hold, trodde jeg.

Kvalitetstid med den gamle postsykkelen min.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.