Siste fridag på lenge, og gråvær da jeg tittet ut. Min første innskytelse var å bli inne, sitte i en godstol og lese, bare la timene gå. Men, da jeg forsto at datteren skulle på trening ble jeg påvirket, og fant ut at det var lurt å gå seg en tur.

Kontaktet turfølge og tok på godt med vannavstøtende klær før jeg gikk ut. Og til min overraskelse var det deilig. Luften var mild, og det var fuktig og ikke vått. Plantene var pyntet med dråpeperler, og høstfargene ble forsterket mot det grå.

Vi gikk stier og veier på kryss og tvers mens vi så oss rundt og fikk en god prat. Det var en bra opplevelse, ble minnet på hvor vakker november er. Trolsk stemning i naturen i dag. Om det var tåke eller skyer som skapte magien er ikke godt å si.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.