Jeg er en jeger. Jakter og jakter på lykken. Det som er litt slitsomt med denne jakta, er at den ikke har noen avgrenset periode. Det gjør det mulig å stå på døgnet rundt,  året rundt.

Lykken er noe som bor inne i meg, i hver enkelt av oss, har jeg hørt. At den er å finne, om vi søker innover. Men, hvordan gjør jeg nå det?  I årevis har jeg gått på utallige kurs og fått ulike alternative behandlinger, i jakta på mitt indre. Det som er godt beskyttet med et mer en 40 år tykt panser. Hvilket våpen jeg skal bruke er enda ikke helt klart. Prøver med ulike taktikker, og foreløpig er det bare de ytterste lagene som er perforerte.

For, langt der inne, bak murer av grums og mørke, der, der ligger lykken og skinner. Når jeg kjenner godt etter kjenner jeg hvordan den varmer og brenner der inne. Det er litt godt å kjenne på den varmen, samtidig gjør det meg stressa. Livet farer av sted, og jeg famler rundt på overflaten.

Nå er det sol ute, som varmer. Blomster og grønt gress også. Deilig å kjenne hvordan det påvirker meg. Jeg sitter faktisk her og smiler, merker at det kommer innenfra et sted, så kanskje er det håp om å trenge inn, fange lykken. Får ta meg en kopp kaffe før jeg fortsetter jakta;-)20170407_102021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.