Det var med undring jeg oppdaget dette merkelige skiltet, da jeg var i Skåne i helgen.


Pastorsex forsto jeg, siden vi ble nedlesset med historien til han i Knutby for noen år siden, det som var mer diffust var hva p’en bak skulle bety. Og, jeg må ærlig innrømme at det virket veldig upassende å skilte til det, unødvendig åpent, spør du meg. 

Så, tilbake til hva p kunne bety.. Parkering, det var det kanskje? De som skal til Brösarp og ha pastorsex, parkér her (på motsatt side av kirken). 

Var også innom tankene p for privat (som i dette tilfellet var skiltet/og dermed ikke særlig privat lengre) eller preventive.  De som ønsker denne typen sex er kanskje ikke for prevensjon? Uansett, litt vanskelig å tolke.

For å finne ut litt mer om saken, gikk jeg i retningen, og kom hit:

Dermed kunne jeg slå fast at det ikke dreide seg om en privat affære, i allefall. Så jo ut som en scene med tribune. Kunne det dreie seg om en form for utendørs forlystelse, til andres beskuelse?

Da gikk jeg ut fra at p nok sto for parkering, selv om jeg undret meg. For, her var det i allefall snakk om at det var plass til en del mennesker. 

Som tidligere nevnt har jeg en svensk kjæreste, og utrolig nok, hans reaksjon på dette var ikke skam eller rystelser,  men hjertelig latter. Vet dere hva? Pastorsexp betyr pastorekspedisjon,  kirkekontor. Jeg slipper å bekymre meg videre over hva p betyr, og enda bedre, pastorsex er ikke et åpent begrep i Sverige heller. Han i Knutby står fortsatt for seg, og det går fortsatt an å ha tillit til kirkelig moral. Godt. Verden er slett ikke så gal som jeg trodde. Og det er vakkert der nede i Skåne, kan anbefale dere som har det til gode å ta turen. En parkeringsplass er sikkert å oppdrive😉

One thought on “Pastorsex med p?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.