Endelig fredag! Nå kan jeg glede meg over den følelsen igjen. Har en hektisk uke bak meg, og setter pris på at fredagskvelden kommer sigende. Strikketøyet er lett tilgjengelig, og det frister med tvkveld.

Nesten morsomt å merke seg, ikke før vanlige rutiner med opplegg på dagtid fra mandag til fredag har satt igang, før vanlige rutiner for tvfredag begynner å virke forlokkende og avslappende igjen. Og jeg trodde jeg var en fri sjel, som ikke ble påvirket av normene rundt meg…

Men, vi har ikke spist Taco. Der går grensen! Det kan vel hende vi streifer innom retten en dag, men aldri på en fredag. Eller?

Skal den avslappende følelsen få utfolde seg må jeg tenne lys og få skrudd på tv skjermen her. God fredag folkens😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.