Det var flere år siden sist, og det var et utrolig tiltak, men i kveld dro jeg til svømmehallen, og må innrømme at det var deilig. Svømme att og fram, kjenne på bevegelsene i kroppen når den forflyttet seg gjennom vannet. Det var en god følelse. Motstanden. Vektendringen. Takten.

Det var ikke så vått som jeg husket, å svømme i vannet. Det var ikke så kaldt som jeg husket heller. Ikke var det så mye støy i bassenget, og ikke så sterk klorlukt.

Dusjfellesskapet var hyggelig. Flere i ulike aldre som holdt på med såper og sjampoflasker. Såpeskummet som virvlet rundt på gulvet i retning slukene. Det luktet godt og sammensatt fra et antall produkter, med samme mål om å vaske oss rene.

Badstue var det største høydepunktet. Bare legge meg ned på en varm trebenk med håndkle under meg, kjenne varmen og den spesielle lukten prikke i nesen. Ligge der å nyte varmen, som fikk svetten til å piple, og musklene til å slappe av.

Det blir ikke så lenge til neste gang, for det frister veldig å komme tilbake. Kle av seg ulltøyet og inn i badedrakten, omgi seg med vann og velvære.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.