Jeg elsker ringdans. Fordi alle danserne står vendt mot hverandre. Det er en lukket krets. Alle er med i fellesskapet. Det oppstår en spesiell energi, nærende. Et raskt tempo går lekende lett, og rommet i sentrum er tydelig. Leken når vi går inn mot midten, eller ut igjen lokker fram smil. Spenning.

Nå er det vår, nok en runddans. Jeg elsker den også, årets og livets lek. Temaene i livsdansen nå er små og magiske, som det gryende livet i hagen. Blomster og gress titter fram. Det er spennende å liste seg rundt der ute og titte. Og lytte. Lyden av våren er fantastisk. Må bare ut og nyte.

One thought on “Runddans

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.