I dag lærte jeg noe nytt, nemlig at det er skadelig å sove på høyresiden, men bra å sove på venstre. Umiddelbart begynte jeg å tenke over mine vaner, og oppdaget at jeg ofte sover på høyre side. Dette må det bli slutt på, både med tanke på fordøyelse, pust, milt. Tror det var noe mer også..

Når man har passert 40 er det ingen ide å begynne å løpe. Om kroppen ikke er vant til løping vil det gjøre mer skade enn gavn på kroppen. Denne informasjonen gjorde meg glad, siden jeg fortsatt ikke har klart å begynne. Kan trygt stryke det fra to do- lista.

Tenke først på seg selv og ivareta egne behov før andres, det er viktig. Det er så viktig at det bør alle lære seg. I skolene nå for tiden skal elevene lære mye mer om følelser, og da regner jeg med det vil skje en god utvikling i samfunnet. Mennesker som er tro mot seg selv, gode mot seg selv, det er trygge mennesker. Slike vil jeg gjerne være omgitt av.

Latter, tran, vitaminer, 5 om dagen, 10 000 skritt om dagen, vann, nok søvn, variert kosthold, mer fisk og mindre kjøtt, mindre stress. Er det noe jeg har glemt? Selvfølgelig også å sove på venstresiden. God natt.😚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.