På vei hjem fra jobb ble jeg klar over følgende, jeg kjenner tunge lettvektere, lette tungvektere, tunge tungvektere og vet om lette lettvektere. Jeg tror jeg passer best sammen med tungvektere, men bør nok ikke næres av tunge tungvektere, siden jeg lett kan trekkes mot det. Burde jeg bli kjent med lette lettvektere? De provoserer meg med all sin letthet, kanskje jeg er skrekkelig misunnelig.

Nå skal jeg uansett ut og klippe gresset mens jeg filosoferer videre rundt det kompliserte spørsmålet. Og ute skinner solen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.