Min mor fikk ikke den moren hun kunne ønsket seg. Hennes mor var selvopptatt. Kald og streng, og nokså uinteressert i min mor.

Jeg fikk ikke den moren jeg kunne ønsket meg. Min mor var alt for opptatt til å bry seg om meg. Hun så meg bare når jeg bråket, jeg skrek på oppmerksomhet, og ble møtt av en streng og kald mor.

Mine barn fikk ikke den moren de kunne ønske seg. De fikk meg. Og jeg jobbet intenst for å være en god mor for dem, uten å lykkes med det. Jeg tror jeg ga dem mye oppmerksomhet, men ikke nødvendigvis rett. Jeg var en utrygg mor.

Så hvordan skulle en ønskemor være? Jeg kan bare svare for meg. Hun skulle vist meg at hun elsket meg. Hun skulle fortalt meg at hun syntes jeg var skjønn. Hun skulle stilt opp for meg når jeg trengte trøst, så jeg kunne følt meg trygg. Trygg på at hun var der når jeg trengte det.

Bare så dere vet det, jeg elsker barna mine. De er så skjønne og unike. Snart er alle voksne, og i frie svev på egenhånd. Jeg er her om de trenger meg. Prøver å finne det ideelle skjæringspunktet hvor de skal vite at jeg er her uten at jeg maser og bekymrer meg for mye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.