Det har blitt januar, og det meste av julen ligger bak oss. Godt å tenke på fridagene som har vært. Hvor dagen og lyset var framme innen jeg måtte komme meg opp av senga. Kanskje derfor jeg forsov meg i dag tidlig, våknet over en time etter jeg skulle vært ute av huset. Det gikk heldigvis bra, jobbet lenger, og hadde ingen møter eller oppgaver som veltet dagen for andre. Det skal ikke bli en vane dette året, å forsove meg.

Nå er det godt å sitte i ro i stua, se på julelysene og mørket der ute, og vite at det varer noen dager til. Noen flere dager med julemagi før den skal ryddes ut. Og vi skal bli lettet over mer plass og mindre barnåler, som vi pleier å fryde oss over hvert år i januar en gang.

Nytt år gir forventninger om framtiden. Det er spennende å skrive 02.01.20. Så nytt, liksom, bare en bitteliten smule tatt. Og hva ligger ikke spredt utover tidslinjen og venter? Overraskelser og gleder vi ikke aner noe om enda.

Gitte Jørgensen, Pippi-power, skrev om en fin øvelse jeg vil anbefale flere. Sette seg ned og tenke over året som har gått, og merke seg ved 3 ting hver måned som en kan være takknemlig for. Nå føler jeg meg så glad og rik, det var lett å finne 36 gode opplevelser fra året som gikk, og faktisk mange flere. For å strukturere meg litt så jeg på en kalender, og vipps begynte bilder og minner å strømme på. Mange smil, mye latter, kjærlighet, vakker natur, rike opplevelser på ulike måter. Livet er fylt av gaver, og jeg er takknemlig over å få være en del av det.

Nå er det tid for litt husarbeid her før det blir sen kveld og for stort tiltak. Ha en strålende senjulstid dere, og husk på de fine tingene i livet.

2 thoughts on “Nytt år og senjul.

  1. Godt nytt år, Randi.
    Jeg får innleggene dine på mail, og jeg fryder meg hver gang. Takk for at du deler 🙏 det er så naturlig, ærlig og så bra. Klem fra Tonje

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.