Nå er nok nok.

Eller er det nå?

Kan jeg være så sikker på at det er nok?

Kanskje jeg orker litt til.

Kanskje jeg orker litt

Til.

Nei, det er nå-

Nå det er nok.

Og i hode koker en liten suppe av noe som kan være en uskyldig forkjølelse eller et virus. Det sikre er at halsen verker litt og det lurer en liten hodepine. Jeg vil ikke kjenne etter i disse tider, for jeg vil være tøff og drite i koronaviruset som får alt for mye oppmerksomhet. Men, litt forkjølelse får jeg godta, siden det er noe der. Leve hvitløk, appelsiner og urtete.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.