Jeg er så heldig denne sommeren, fordi jeg har muligheter til å reise litt rundt i landet. Det er så mye fint å se. Selv i nærmiljøet er det vakre steder å reise til, begeistre seg over.

Når solen skinner over fargerike steiner og svaberg er det rene kunstverk, sol på gylne strå likeså. Det er en nytelse å være ute og la seg forføre av dette vakre.

Forrige uke var jeg på Sørlandet, og der var det fantastiske roser og andre blomstrende vekster som kanskje gjorde størst inntrykk. I tillegg til den varierte kysten og fargene i naturen. Ren magi, som av en eller annen grunn får mye mer oppmerksomhet når jeg er på reise.

Sansene er åpne, det er som om jeg har en uendelig grådig appetitt. Bare suger inn så mye som mulig, med sterk energi. Kjenner ikke på sult eller trøtthet, blir bare gira og glad.

For en lykke- så heldig jeg er som kan oppleve dette. Tusener av små undre, som ligger der like foran meg. Håper du også gleder deg over alt det nydelige naturen byr på, og setter pris på små og større reiser i vårt eget land denne sommeren.

One thought on “Naturgleder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.