Denne sommeren har blitt en treningskamp i indre styrke. Jeg står ovenfor en usikker framtid kjennes det som, og jeg ventet på flere svar da jeg gikk i ferie. De jeg skulle få svar fra gikk i ferie. Og jeg går ut fra at de fikk nettopp det – ferie. For meg har det utviklet seg til det motsatte, jeg grubler og tenker og bekymrer meg, og da fungerer jeg best med å gjøre noe. Helst hele tiden. Våkner flere ganger på nettene, og står ofte tidlig opp. Da er det bare å komme igang, lage meg resultater.

Det er ikke farlig å ha en aktiv sommer, så det bekymrer meg ikke, men det irriterer meg mer og mer at det er så vanskelig å forholde seg til avtaler. Avtaler om å ringe, sende en melding, gi en tilbakemelding. Jeg blir så irritert over at folk er nonchalante. Det er to forskjellige ting å være den som skal gi et svar og den som skal få et svar.

Det slår meg at jeg kanskje er sånn selv, uten å legge merke til det. Om noen venter på en tilbakemelding fra meg, og jeg ikke er klar over at de gjør det, så hører de ikke noe fra meg. Det kan hende det bunner ut i en form for uvitenhet, at de det gjelder ikke tenker at det er så avgjørende viktig for meg. Men, fakta er at vi hadde avtaler som ble brutt, og det er vel hovedgrunnen til at jeg er så frustrert. Og ikke klarer å koble ut i ferien.

Men, det fører som sagt til at jeg får utrettet mye, og det liker jeg. I går var jeg på Hadeland glassverk og så på Leonardo da Vinci- utstillingen. For en mann! Han fikk virkelig utrettet mye i livet. Ble helt slått av den kapasiteten, på så mange plan. Tankene hans om livet var også imponerende! Nå har jeg fått et idol her. Og kan hvile litt bedre i øyeblikket. Søke etter ny kunnskap. Må lese det han har skrevet, og oppdatere meg på alle hans oppfinnelser. Ble så imponert over at han klarte å tenke så mye nytt. Han ventet nok ikke på at andre skulle gi han svar. Han hadde nok tro på seg og sin kapasitet, hadde styrken. Fantastisk å få et innblikk i dette geniets verden. Det er ikke noe galt i å plukke opp en smule og tygge på den.

Om du ikke har vært der enda er det muligheter en stund til. Vi var mange som kunne fryde oss og bli imponerte over mesteren i går, og de tidligere dagene denne sommeren. At dette blir delt med så mange er flott. Historien lever!

Dette bildet var å se, uten munnbind. Vi spritet hender og holdt avstand, så korona var i moderat fokus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.