Nå har hverdagen forandret seg radikalt for meg, med lange arbeidsdager igjen, 5 og 6 dager i uken. Det er godt, jeg nyter det, gleder meg til en ny arbeidsdag. Og det å sette seg ned på kvelden, foran TV, gjerne med et håndarbeid i hendene, det føles godt. Kan til og med lengte etter det.

I kveld skulle jeg riktignok vært på dansen, gledet meg, men har vondt i halsen. De klarer seg utmerket uten meg, og jeg får sikkert dratt neste uke, så kan tillate meg å bare slappe av. Se et par episoder av en serie, kanskje. Oppdaget nylig den britiske serien Shakespeare & Hathaway, underholdende. Så, nå er det bare å krype sammen og nyte en time eller to, med kroppen og tankene i ro, slappe av. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.