Rart, nå har jeg virkelig byttet fokus, bort fra psyke, bort fra kontorarbeid, figurer, naturen, nå er det sko som gjelder. Og ting som har med sko å gjøre.

Leser med interesse innleggene i skomakergruppe på Facebook, hvordan de ulike oppgavene kan løses. Folk gir hverandre gode tips, og forstår at et problem kan løses på mange måter. Lim er spennende, lærfarge er spennende. For ikke å snakke om skinn og lær!

Var på skinntur med to venner med skinninteresse forrige uke. Det var gøy. Vi fikk se og kjenne på ulike skinn, og kjøpte noe. Sto og tok inn lukten og stemningen, og merket at jeg nok har savnet det. Å være en lærarbeider.

Oppgavene er varierte, det er gøy. Får virkelig brukt kreativiteten. De siste dagene har oppgavene variert mellom sko, vesker, jakker og nakkestøtter til bil, i tillegg til å lage noen egne ting. Bare elsker å være i verkstedet å jobbe, så nå må jeg komme meg avgårde.

Ps: jeg har ikke sviktet dukkene og figurene helt, de er bare litt ute av fokuset nå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.