Jeg var og tok en koronatest her om dagen, og fikk med et skriv hjem, med detaljerte regler for hvordan jeg skulle leve fram til prøvesvaret. Etter å ha hørt på radioen om alt som kan være krenkende nå for tiden, kom jeg fram til at jeg følte meg krenket. Nærkontakter sto det. Og jeg har i beste fall en nærkontakt.

En nærkontakt er ikke mye å skryte av akkurat. Og det sto -kontakter. Så på tross av all avstand og alle forbud går man altså ut fra at det er flere nærkontakter?

Og for å dra det litt lenger, er en nærkontakt en du gir en klem? Mer enn det vil vel si en intimkontakt? Og hadde det stått det i skrivet hadde jeg iallfall vært krenket! For her lever vi koronatilpasset og intimfritt for harde livet.

Oppdaget på dagens skogstur at trærne har nærkontakter. Noen mer innfløkte enn andre. Jeg gleder meg til pandemien er over og disse krenkelsene ikke er dagsaktuelle lenger. Kryper tilbake til godstolen og boka inntil videre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.