Livet består av:

Jobb

Jobb

Dans❤

Jobb

Sosiale medier

Jobb

Jobb

TV

Jobb

Jobb

Hvor blir det av kreativiteten, leken, livet, latteren, overskuddet?

Skulle vel ikke sutre, men her sitter jeg og ser på noe på Facebook og griner. Da slår det meg at livet er i ferd med å bli litt patetisk. Godt det er mye mer innholdsrikt og sammensatt enn jeg får fram her. Snart er for eksempel klesvasken ferdig og skal henges opp, jeg skal kutte opp salat og spise, og etterpå tror jeg det blir en film på TV, om jeg ikke blir opphengt i noe annet på menyen. Og sudoku såklart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.