Rart med drømmer. I natt drømte jeg om mye forskjellig som jeg har glemt, vet bare at det var en del mennesker med, bevegelser, ord og snakk. Og et navn. Da jeg våknet var det bare navnet som satt igjen – Ismael Pferder. Og det skulle staves sånn, i drømmen var det noen som stavet det, som gjentok etternavnet.

Hvor kom det fra? Har med jevne mellomrom undret meg over det i dag. Hva i alle dager er det som gjør at vi drømmer det vi gjør? Har ikke noe forhold til disse navnene, og de hadde så vidt jeg husker ingen eier.

For moroskyld søkte jeg på navnet, og det dukket opp bilder av hester. Naturligvis på grunn av pferder, tenkte jeg, men så var det linket opp mot Ismael. Det jeg går ut fra er dermed at jeg skal begynne å spille på hest, skaffe meg en hest, ta ridetimer, eller møte på en hest. For det betyr vel ikke at jeg kan ha vært en hest i mitt forrige liv? Eller at jeg er besjelet med en hest? Er en arbeidshest? Kanskje det, til nød, men ikke når det gjelder hus- og hagearbeidet her hjemme.

Bildet av Ismael Pferder, eksempel når jeg googlet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.