Av en eller annen grunn våknet et par store fluer til liv her i går kveld. Det var et leven av summing, og oppmerksomheten ble trukket i mange retninger. Da tanken slo meg, at det faktisk var fluetrening, ble irritasjonen snudd til glede. Rett og slett en aktiv treningsøkt rundt hode på meg.

Egentreningen er det heller så som så med, om ikke sykling eller gåtur til jobben teller. Og dansen, selvfølgelig. Minst en gang i uken er det dans, og de timene er viktige å få med seg. Da kjenner jeg svetten sile nedover ryggen, og fryder meg over stive knær når jeg kjører hjem. Etter en dusj er kroppen litt fornyet.

Meditasjon er den daglige treningsøkten nå, selv om det er litt drøyt å kalle det trening kanskje, og nå bare har vært noen dager. Ambisjonene er å legge inn en daglig dose hver morgen i uoverskuelig framtid, så den indre roen setter seg, og egenkjærligheten sikres. Fortøyes. Så det blir lett å tåle stormer, ikke la seg drive med av negativitet.

Først skal det soves, og alle eventuelle utskeielser kan foregå i drømmene. Skal ikke se bort fra at jeg tar en summende treningsøkt i følge med de feite fluene.

Denne feite flua minner meg om at det begynner å bli alvorlig sent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.