Skulle vel ikke skrive eller mene det, men jeg orker ikke en koronarunde til. Og så skjer det igjen. Restriksjoner og regler som begrenser oss. Uvisshet og skremsler. Tall. Mange tall og statistikker som surrer rundt i radiokommentarer gjennom arbeidsdagene. I konkurranse med lystige julesanger.

Hva skal vi gjøre med det? Orker ikke mer, men må bare. Må holde avstand. Må bruke munnbind. Må se langt etter sosiale opplevelser. Kanskje også kunder i julehandelmodus. Og på toppen er det kaldt. Vinterkaldt både ute og inne, siden strømprisene spenner bein på oss enda vi allerede ligger nede.

Da gjelder det å tenke positivt. Ikke la seg skremme opp. Det vil trolig gå veldig bra om vi får korona nå som vi tross alt er vaksinerte. Vi vil få oppleve jul, med fri, noen venner, noe familie, lys og noe varme. Og hvem vet, kanskje vi får en hvit jul i år, som vi har lengtet sånn etter så lenge.

Koronalivet går sin gang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.