Tenk du, i går hadde jeg en fridag, hvor jeg gjorde ganske så lite. Målet var å nyte å slappe av, og jeg tror jeg klarte det. Tok inn ved på formiddagen, så passet bare på å holde ovnen i gang utover kvelden. Med deilig varme, brennende lys og tv kunne ikke livet vært bedre.

Jeg så på Carpe, har sett det samme programmet en gang før. De imponerer meg sånn! Klarer virkelig å lage gode låter, med innhold. Og hvordan de synliggjør holdninger i samfunnet, hvordan de er brobyggere, det berører meg! Å se hvordan alle de unge menneskene i publikum er engasjerte, det gir meg tro på framtiden. En bedre framtid for et cocktailsamfunn, hvor sammensetningen av ulike folk skaper den perfekte blandingen. I tillegg er de flotte å se på!

Jeg så en film også, hvor en mann var tro mot et løfte han hadde gitt faren sin. Han var en ærlig og redelig mann som ikke lot seg stoppe av den uretten han møtte. Løftet han hadde gitt var lite for en utenforstående, det viktigste å gjennomføre for han. Det berørte meg. Det å stå i seg selv, holde fokus, fullføre.

En dag ble til en halv uke eller noe sånt, og jeg vet at jeg kan slappe av. Det går helt fint. Mister ikke noe, blir ikke fortere gammel. Ved å lade opp orker jeg sikkert mer de nærmeste dagene, som gjør det lettere å nyte flere fridager. Det er nok enklere enn jeg tror å bare slappe av litt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.