Få montert en vindeltrapp opp til loftet, så det blir enklere å bruke rommene der oppe. Det er mye ubrukt potensiale, og kunne vært kjekt å få ryddet litt der i samme slengen. Det blir bra – en dag!

Sette opp et drivhus i hagen og dyrke mye av sommergrønnsakene selv. Det er så godt med solmodne tomater som plukkes rett fra planten, også salathoder og reddiker rett fra jorden, agurker rett fra planten. Løk både lukter godt og frister når de tas opp av jorda. Osv, osv, listen over alt jeg skulle dyrket er lang. En dag skjer det kanskje.

Ha et lite hønsehus med noen høner. De kan gå fritt i hagen her og gi meg egg. De vil skape liv her, og gjøre hagen mer aktiv. En vakker dag. .

Lage mange nye hokuspokusdukker. Har mange avokadostener som ligger klare til spikking og har masse fine stoffrester i ulike farger og materialer som vil gjøre seg. Ser for meg mange artige typer som kan glede meg og sikkert andre. En dag skjer det.

Spille klarinett igjen. Drømme meg bort til tonene, være i kontakt med musikken. Ved å spille mer er det mulig å utvikle videre det jeg en gang kunne. Skulle spille jiddish musikk med Siv på trekkspill. Kult. En dag!

Isolere og kle om huset, og skifte ut de store vinduene i stua. Det blir bra for hele boopplevelsen her. Ikke fullt så varmt om sommeren og ikke fullt så kaldt om vinteren. Nok en vakker dag, da skjer det.

Ta med ungene – som har rukket å bli voksne – til Praha, Paris, København. Reise med dem, se mer av verden sammen. Oppleve det som finnes der ute, sammen med de kjæreste jeg vet om, og nyte gode opplevelser sammen. Forhåpentligvis kommer de dagene også.

I motsetning til før gjør det ikke vondt å ha denne listen over ugjorte ting, den gjør meg ikke superstresset. Livet går og er nå, jeg får gjort det jeg får gjort, og det er bra. Bra nok.

Litt sånn er det, livet. Nye ting dukker opp og vokser fram, utgangspunktene er der, bare åpner opp for det nye, og tar det litt med ro. Vokser sakte videre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.