Jippi – ble så glad i stad da jeg fikk melding fra Arbeidstilsynet – bedriften min fikk dispensasjon fra plikten til å knytte seg til bedriftshelsetjeneste. Så gjelder det bare å se om de jeg har avtale med gir meg deler av innbetalt sum i retur. Uansett en seier, slipper å fylle ut mange unødvendige dokumenter og systematisere HMS for utenforstående. Kan bare ha det i tankene, og ta forhåndsregler. Tid er penger – her vant jeg tid.

Og tiden må nøye vurderes og disponeres om dagen, det flyter over av arbeid, noe som selvsagt er drømmesituasjonen min. Det gjelder bare å huske å puste godt, og minne meg på at jeg bare får gjort en ting av gangen, har to hender, et hode og en kropp. Og skapende og kunstneriske vyer må spares til pensjonsalderen eller neste liv. Det blir deilig den dagen jeg er så ovenpå at det til og med er litt romsligere økonomi i firmaet og privat. Tror selvfølgelig det kommer.

Jeg vant i dag – og feiret med deilig bakst fra Bakfickan – som Losse i naborommet spanderte. Etterpå fikk vi besøk av en gamlebyvenn som forærte oss nydelig kake, så seierrunden fortsatte. Bare å nyte seilasen i medvind!

I morgen har jeg fri og skal på helgekurs i serbiske danser, med fest, så her er det bare å glede seg. Og før det nærmer det seg fyr i ovnen og bok. God helg!

Her lest noen kapitler her og kjenner på skrekkblandet fryd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.