Jeg vil tro det er kjent, men må skryte allikevel. Too good to go er en super app, hvor det går an å gjøre et bra kupp – i tillegg til å være med å begrense matkasting. Det føles i alle fall sånn, og det markedsføres sånn, så noe må det hjelpe. Selv om jeg selvfølgelig ser for meg tonnevis av bra mat som kastes, som vist bl.a på tv.

I dag husket jeg å bestille mat fra en av matbutikkene her, og følte jeg vant da jeg tittet ned i posen og så økologisk indrefilet av storfe. I tillegg krispsalat og rødvinsgele. (Et godt brød og rundstykker var det også i posen, til 39 kroner.) Det ble en deilig tirsdag kveld. Et herremåltid, som jeg klarte å tilberede godt via tips på Google.

I sommer benyttet jeg meg av appen mye oftere enn nå, utvidet radiussen, og hentet mat mens vi var ute og øvelseskjørte. “Problemet” ved hyppig handel var at fryseren ble full av brød – for det er unektelig for mange brød i butikkene. Selv om det er flott å få to dagsferske brød og noe annet i en forundringspose vil det jo kunne føre til matsvinn det også. Da ble jeg aktivt den som kastet mat, og det liker jeg dårlig. Da jeg håpet på og trengte brød var overraskelsesposen fyllt med nesten bare godteri – og jeg forsøkte å kutte sukker. Da dabbet interessen litt av for en stund.

Nå kommer jeg på det en gang i blant, og dermed er ikke noe problematisk, bare spenning i hverdagen, og goder, som i dag. Jeg skriver om dette fordi det kanskje er noen av dere som ikke har sjekket ut denne appen. Vil anbefale å prøve. Det koster lite, og kan smake riktig mye.

Sånn ser appen ut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.