Dette var en “oppgave” her på nettstedet, og jeg tenkte at det er umulig. Ikke fordi jeg er så ekstra spesiell og unik, selv om det er vi alle om vi ser på oss gjennom sterke luper, men ett ord. Det må vel en liten avhandling til for å beskrive ett menneske.

Fornøyd.

Jeg er fornøyd om dagen, kanskje jeg kan bruke det ordet til å beskrive meg selv? Hei, jeg heter Randi og er fornøyd.

Arbeidssom.

Arbeidet mitt går jeg inn i med stort engasjement og alvor hver dag. Så: hei, jeg heter Randi og er arbeidssom.

Innadvendt.

Mye av tiden er jeg alene, i arbeidet og livet, og dermed merker jeg at jeg blir mer innadvendt. Og, det introverte livet appellerer sterkt, gjør meg rolig og i flyt. Hei, jeg heter Randi og er innadvendt.

Ærlig.

På godt og vondt ønsker jeg å være ærlig, det er for meg en moralsk veiviser og en dyd. Ærlighet kan være vondt, men det kan uærlighet også, så da foretrekker jeg det. Hei, jeg heter Randi og er ærlig.

Og der rakna det vel? For å si at jeg er ærlig er vel ikke helt ærlig? Jeg bare klarer det ikke alltid. Noen ganger pynter jeg på, eller skjuler meg. Andre ganger har jeg ikke sjans, klarer ikke å være ærlig. Det er fortsatt en dyd, ut fra mitt perspektiv, og jeg vil stadig utvikle meg for å bli bedre på det. Først og fremst for å være tro mot meg selv.

Nok om meg – hvem er du? Tenk litt på det – klarer du å beskrive deg med ett ord? I tilfelle håper jeg du legger igjen et svar. Spennende å se hvordan denne oppgaven kan løses.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.